torsdag den 28. juli 2011

Mon der er bid?

Der skal nogle gode, fede orm til... Fiskegrejet er klar...

Far og søn er taget på fisketur - deres første tur og med helt nyt udstyr. Faktisk var Sørens allerførste fisketur med klassen i efteråret, hvor han aftenen inden havde været frygtelig bekymret for de stakkels fisk og om det gjorde ondt, når krogen satte sig i fiskens kind. Disse bekymringer forsvandt som dug for solen, da han fik fiskestangen i hånden og da han ovenikøbet fangede klassens største fisk, var han helt fanget.

Til jul fik far og søn det helt store fiskeudstyr (en anelse pinligt, det først tages i brug nu men bedre sent end aldrig, ikke sandt?).

De har været afsted et par timer nu, jeg er spændt på at høre om deres herretur, når de kommer hjem og om de har fisk med. Søren ville vist gerne fange i hvert fald én, der kunne sælges til mormor og morfar...

1 kommentar:

  1. Det lyder hyggeligt.
    Forrige søndag var min yngste søn på 10 år også med ude at fiske for første gang; jeg var spændt på om han ville ha' ro nok på sig til at sidde så stille i flere timer. Det gik fint, og han havde faktisk bid flere gange end sin far, så han var stolt... ;o)
    Dejligt med en sund interesse, som også kan gi' lidt lækkerier på middagsbordet...

    SvarSlet