onsdag den 29. december 2010

90-års fødselsdagen

blev fejret 21. dec., da min morfar rundede dette store tal. Hans store hobby er orkideer og han har vindueskarmen fyldt. Derfor skule han naturligvis have orkideer på fødselsdagskagen. Kagen var mudcake med fyld af Blomsterbergs Blåbærmousse og en Baileys-moussse. Det var en lidt sød kage, men min morfar har en sød tand, så den passede ham rigtig godt.
Til børnene, som ikke kan lide lagkager, havde jeg lavet denne chokoladekage.

Min kære morfar havde en rigtig dejlig 90-års fødselsdag og humøret var i top, først med middag på italiensk restaurant og efterfølgende kaffe hjemme hos ham selv.

Kreativ pakkekalender-gave...

til onkel Anne var denne lille taske. Blomsterne kan sættes på, hvis man har lyst og har man lyst til, at tasken skal være mere "party-like", kan man bare lige vende den.
Det var en sjov fornemmelse at lave en gave til én, man ikke kender men også spændende at se, om man ramte plet. Det skrev onkel Anne heldigvis, at jeg gjorde c'',)
Det har været rigtig sjovt at deltage i Unikarinas Kreative Pakkekalender og jeg er helt sikkert klar til næste år.

mandag den 20. december 2010

Tillykke Faster


Min faster fyldte 70 år i går og vi var inviteret til fest. Det var en rigtig god dag med dejligt gensyn med fætre og kusiner, man ser alt for lidt og min faster hyggede sig og havde en rigtig dejlig dag.
Jeg havde fået lov til at lave en kage til min faster og den ramte heldigvis lige plet både mht. design og indhold, som var den lækre kombination af Toblerone-creme og frisk hindbærmousse. Nogle af gæsterne troede endda, jeg var konditor, større kompliment kan man da ikke få, vel?

fredag den 10. december 2010

I går måtte jeg åbne

min pakke i den kreative pakkekalender, som Unikarina har fundet på. Denne fine pakke har ligget på min hylde siden sidste lørdag i november og bare ventet på at blive åbnet og jeg har været spændt på at se, hvad der gemte sig under papiret.
Gaven er fra Henny Sysletrold og hun har lavet de skønneste ugler, som skal hjælpe mig med at klappe kage og de skal nok komme til at klappe rigtig mange kager og så er de lilla - min ene yndlingsfarve. Ved siden af var der også en fin lille broche.

Jeg er rigtig glad for gaven, Henny, tusind tak. Jeg havde problemer med min computer i går - derfor kunne jeg desværre først fortælle om min fine gave i dag.