søndag den 28. august 2011

I dag er det jæger'ns fødslesdag...

Tillykke med dagen i dag og tak for en god fest i går siger vi til vores svoger, som i dag runder det skarpe hjørne på 50.
Min svigerinde havde spurgt mig, om jeg ville hjælpe hende med at lave en overraskelse til hendes mand i form af en kage. Naturligvis ville jeg gerne det og han blev rigtig glad for den.
Svogeren er jæger, så det var oplagt som tema for kagen. Jeg er ikke sikker på, han kunne finde på at "snuppe sig en morfar" med geværet ved sin side. I dette tilfælde er han dog så afslappet, at selv ræven er solidarisk med den trætte jæger og helt roligt tager sig en lur ved siden af.

Ænderne er dagens jagttrofæ - det er en helt speciel gråanderace, vi har her i nabolaget...

Fyldet var den gode tobleronecreme med frisk hindbærmousse som kontrast, lyse bunde og i midten en chokoladebund. Bundene havde jeg penslet med sukkerlage smagt til med Framboise, som jeg er helt vild med.

1 kommentar:

  1. Ihhh altså, super flot kage. Du er altså fantastisk til at finde på ideer. En kollega på arbejdet laver også kager på den måde, hun har fortalt, at hun bruger smeltede skumfiduser til pynten, kan det virkelig passe?

    SvarSlet