lykken at lægge sig ud i en krog godt gemt af vejen for alt og alle og så bare nyde solen, en god bog og roen - ungerne er taget på ferie, så hunden og jeg er alene hjemme i dagtimerne - næsten som at være teenager igen.
Havedørene, som vi har mange af i vores hus, bliver åbnet på vid gab fra morgenstunden og så kan genvex-anlægget godt slappe af, for intet kan hamle op med den friske sommerluft gennem huset.
Denne weekend har været en af de mere aktive. Jeg har været til sommerfest/ hyggelig aften med nogle af mine kolleger, hvor vi af en dygtig kok fik forevist lidt molekylærgastronomi, hvor han lavede lakridskaviar, fint skum med orangesmag og der var nok 200 små flasker med aromaer - nogle mere populære end andre, kan man roligt sige og der kom vældig gang i fantasien om, hvad de kunne bruges til...
Efter "foredraget" fik vi den lækreste mad, bla. lakserulle og en rulle med parmaskinke og friskost med hakkede pistacienødder og gedderogn m.v. ... uuhm det var lækkert.
Til dessert var der creme brûlée med parfait på "chokoladejord" , et frisk jordbær, en spiselig blomst, hvor vi blev enige om, at det var da vist ikke hele blomsten, man skulle spise og frysetørrede hindbær.
For mig er desserten altid middagens højdepunkt og denne var bestemt også under denne kategori.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar