onsdag den 29. september 2010

Jeg undrer mig igen...

...over at mulighederne for opsætning og valg af skrifttyper tilsyneladende ændres, fordi man vælger en anden skabelon, det irriterer mig og så har jeg desværre ikke tålmodighed til at sidde ret længe for at løse problemet. Derfor er mine indlægsoverskrifter og andre steder på siden belemret med skrifttypen Times, som jeg bestemt ikke bryder mig om - øv!
Nå men jeg får det nok ændret en dag, mon ikke?

tirsdag den 28. september 2010

Tudser og liljer

Hvem kan dog finde på at kalde så fin en blomst for Tudselilje - jeg undrer mig bare...
Jeg synes ikke umiddelbart de to ting er forenelige.

mandag den 20. september 2010

Søster Lagkage

Vi var til en dejlig fødselsdagsfest hos min søster i lørdags og jeg havde fået fornøjelsen at lave en lagkage dertil. Søster havde bestilt en med hyldeblomstmousse og jordbær.
Jeg vidste, hun havde valgt pink gerbera til borddekorationerne, så dem havde jeg også lavet på kagen. Det var min debut udi gerbera og selvom jeg havde set nogle vældig fint detaljerede udgaver på nettet, var jeg godt tilfreds med mine.

mandag den 6. september 2010

Det går jo slet ikke

Tænk at der allerede er gået godt 2 mdr. siden, jeg var herinde sidst, det går jo slet ikke, tsk, tsk...
Det betyder ikke, at jeg slet ikke har været i blogland, jeg har skam fulgt lidt med i de blogs, jeg vanligvis følger med i og det har været rigtig hyggeligt, hvor er I flittige både på bloggen og udenfor.
Jeg har nydt denne sommer og føler, jeg næsten har haft lige så lang sommerferie som ungerne og det er fordi, jeg arbejder hjemmefra, så selvom jeg ikke havde ferie hele tiden, kunne vi hygge os sammen en stor del af dagen alligevel.
Jeg skal så lige love for, at jeg synes, jeg har siddet meget ved min arbejds-pc efter ferien og det er den simple grund til, at jeg har været stille herinde, for jeg har ærlig talt ikke gidet kikke på en pc, når jeg havde fri og jeg laver altså ikke lige et indlæg, mens jeg er på arbejde...

Jeg har denne sommer fundet ud af, vores hund Sally er helt tosset med at vi kaster bold med sådan en "forlænget arm", for så kommer bolden virkelig langt og hun kan rigtig spæne efter den.
Jeg har også fundet ud at at en camping-/festivalstol er god til lige at holde et garnnøgle, når man som jeg er i gang med at hækle et tæppe, smart ikk'?
og så har vi været på palmestrand - dog uden ungerne blev særligt imponerede, eller også er de bare altid lidt for gode til at skjule det - i Frederikshavn...
I Middelfart så vi nogle smukke gamle skibe, der var ankommet til kapsejlads for bevaringsværdige skibe næste dag...
Jeg har selvfølgelig hygget mig med mange flere ting, men det skal jo ikke være en opremsning fra "logbogen", men nu er jeg på banen igen c'',)
... og nu tripper min hund for at vi skal gå en tur - måske kaste lidt bold?