fredag den 23. april 2010

Godt det gror ud igen...

Det startede med, at jeg klippede pandehår i går. Det har jeg gjort så mange gange før, når håret har været langt.
Det lykkedes imidlertid ikke særlig godt. Det kunne nu nok godt have være reddet med det lange i behold, men jeg syntes bare, jeg altid satte det i den samme hestehale.
Se det er jo en vane, der er rimelig nem at ændre.
Så jeg susede over til frisøren her til morgen, før jeg kunne nå at skifte mening... og det endte så med dette her.
Nogle gange må der bare ske noget drastisk, ikk'?

Nu har jeg så sporty hår og mangler da bare lige at smelte
10-15 kg fedt af, så jeg også får den sporty krop, der ser
så godt ud til håret, he,he...

Jeg skrev i sidste indlæg, at jeg ville lave en løbedagbog og den kommer nok også i næste uge. Jeg var begyndt at få ondt op i den ene hæl og tvang så mig selv til lægen, for at få tjekket, om det evt. kunne være en hælspore og jo, det mente hun, det kunne tyde på. Så det betød, at jeg ikke måtte løbe eller gå lange ture de næste 10 dage. ØV.
De 10 dage er snart gået og her i weekenden tager jeg i sommerhus med en veninde og holder jul. Nej, vi er ikke blevet tossede, det er helt efter planen c'',)
God weekend til jer

onsdag den 14. april 2010

På med skoene og ud i vejret

Pyyh, så har jeg været ude at løbe en lille tur - mit kondital er slet ikke på skalaen, så jeg valgte en lille rute på blot 2,5 km -og jeg kunne kat'me løbe det meste, først 7 min. løb, 1 min. gang og derefter 5 min. løb! Det var jeg overrasket over og helt tilpas med.
Da jeg "kom i land" sprang jeg også ind til computeren og tilmeldte mig Alt for Damernes Kvindeløb i Århus den 7. juni. Jeg har meldt mig til 5 km, det må være opnåeligt.
For at holde mig selv i nakken og blive mere seriøs omkring løb, vil jeg lave en løbedagbog, ja jeg vil. Så er det jo for pinligt, hvis der ikke sker noget, ikk?

tirsdag den 13. april 2010

Giv-væk-gaver

Hvor er det en skøn ting med give-aways, at nogle ude i verden vil give én en gave og som man selv kan give en gave - helt uden at holde fødselsdag, jul eller nogen anden anledning, hvor vi er vant til at give gaver.
I dag spottede jeg det skønneste sjal i sommerglade farver hæklet af en masse små blomster i en give-away hos "Tvillingemor med mere" - jeg har lavet et link til hendes blog lige herovre i højre side, prøv at kik engang. Hun er vist en pige med stor energi, hendes blog vil jeg helt sikkert følge med i.
Hvis jeg nu ikke er så heldig at vinde sjalet, vil jeg hente opskriften, som hun har været så sød at lægge ud c'',) - men jeg håber da...

onsdag den 7. april 2010

Bogstavleg

Min første tagging er fra Charlotte i Gåsehavehuset og hun har inviteret mig med til denne sjove bogstavleg - mon hun lærer noget om mig, måske det kan uddybes over en kop kaffe?

A - Anita er mit navn
B - Jeg er B-menneske
C - Jeg bruger min cykelhjelm
D - Desserten er den absolut vigtigste ret i en menu
E - Jeg synes, det kunne være smart, hvis hele verden kunne blive enige om at bruge Esperanto som fælles sprog - selvfølgelig mener jeg ikke, at alle landes sprog skal skiftes ud med dette.
F - Fuglefløjt, jeg elsker især lærken, som jeg har til nabo, da vi bor ud til åbne marker.
G - Glæden er et liv med kærlighed og frihed.
H - Min søde, rare og dejlige mand Henrik.
I - Imponeret kan jeg blive over andres energi og flid.
J - Jeg er født i juli måned og har derfor kun yderst sjældent fået varm kakao med flødeskum til min fødselsdag.
K - Min hund er en kooikerhondje som er en hollandsk andelokker.
L - Min skønne datter Line.
M - Musik i mine ører - gerne smuk klassisk eller svedig blues.
N - Noder bruges sammen med min klarinet.
P - Partylyskæde i retrostil med store pærer i forskellige kulører er da hyggelig.
Q -Quinde med rengøringsvanvid bliver jeg aldrig.
R - En sjov hundesport er rally lydighed.
S - Søren er min skønne søn.
T - Turkis er min yndlingsfarve.
U - Uvaner burde kunne brydes så nemt som de gode vaner (feks. kostvanerne...)
V - Viljen til at ville skaber evnen til at kunne, derfor ønsker jeg mig meget mere viljestyrke.
W - Whiskey drikkes kun i kaffe og med farin og flødeskum.
X - Xocolatl - aztekernes vidunderlige opdagelse (Chokolade).
Y - Yderst underudviklet selvdiciplin er nok min største brist.
Z - ZzZzzZZ gør jeg bedst på venstre side.
Æ - Ærteblomster er min yndlingsblomst, de dufter vidunderligt og er så yndige og lette i alle farver, jeg havde endda nogle i den skønneste sarte lyseblå farve i min brudebuket.
Ø - Mine øjne er blå.
Å - Jeg nyder at være ude under åben himmel.

Jeg vil sende legen videre til Pie, som skriver nogle fantastiske betragtninger over hverdagen - selvom det vist er længe siden og jeg håber ikke, hun er holdt op med at betragte.
Jeg sender den også til Sarah, som jeg håber det bedste for med hendes tvillinger i vente, håber hun har overskud til denne leg. Hun er en meget kreativ pige og jeg nyder at følge med på hendes blog og se, hvad hun får lavet.

Påskeægs- cake pops

Når vi får gæster ser jeg det som en oplagt mulighed for lige at prøve en ny opskrift. Jeg var faldet over de sjove cake pops og fik lyst til at lave nogle som påskeæg. Kagen er en lækker chokoladekage "Mudcake" blandet med en rigtig god chokoladefrosting til en tæt masse. Herefter er de sat på en ispind og overtrukket med hvid, lys eller mørk chokolade. Selvom jeg kun brugte rester af kagen, fik jeg rigtig mange kugler, som nu ligger i fryseren klar til pyntning, når det lige kan passe. Ungerne var vilde med dem og jeg må sige, at de stod i køleskabet og blev blot bedre og bedre... mmm
PS: Jeg skal nok lægge opskrifterne på i nærmeste fremtid c'',)

Kan påskeharen lægge æg?















Påskeharen må være en særlig art, siden den kan lægge æg? Hos os kom påskeharen dog ikke og lagde æg i haven - måske fordi der ingen buske er at gemme dem under?
Til gengæld har vi hygget os med venner, naboer og familie og har fået alt for meget kage, så BMI'en fik et lille hak i den forkerte retning. Men hvad, så er der jo bare lidt mere at arbjede med, inden den faretruende nære bikinisæson indtræder ;-)

Hvor var vinteren smuk i år, men hvor er det også bare dejligt, at man nu kan nyde solskinnet og at folk er ude og børnene leger på vejen, der bliver plantet i krukker, campingvogne hentes hjem fra vinterhiet klar til at drage afsted, lærkens trille kan høres højt oppe i luften men så klar, som sad den på din ene skulder og solsorten er også kommet. Vi bor i et nyt kvarter uden meget i haverne, så måske lægger vi endnu mere mærke til, når solsorten også kommer til.